Handbaliștii suceveni au început pregătirile de iarnă

CSU din Suceava s-a reunit joi seară, în sala Liceului cu Program Sportiv, în vederea începerii pregătirilor pentru partea secundă a Ligii Naționale la handbal masculin.

La primul antrenament din acest an au fost prezenți 16 jucători, printre care și foștii accidentați Botond Balazs, Pavel Loic și Paul Simulescu.

In schimb, au lipsit motivat Daniel Stanciuc, aflat la echipa națională a României, și Alex Dascălu, accidentat.

După o scurtă perioadă de reacomodare la efort, universitarii vor intensifica antrenamentele începând de luni, iar până la reluarea Ligii Ligii Naționale vor disputa și cinci meciuri amicale.

Astfel, CSU din Suceava va pleca mai întâi la Turda, acolo unde va susține două meciuri de pregătire, pe 20 ianuarie cu gazdele de la Potaissa și pe 21 ianuarie cu Minaur Baia Mare sau CSM Odorheiu Secuiesc.

Marți, pe 24 ianuarie, echipa antrenată de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei va primi vizita celor de la CSM Focșani.

Handbaliștii suceveni vor susține ultimele două teste din această iarnă pe 27 și 28 ianuarie, la Odorheiu Secuiesc, cu echipa gazdă și cu CSM Bacău.

Clasată pe locul 9 în Liga Națională, CSU din Suceava va disputa primul meci oficial din 2023 pe 4 februarie, când va primi vizita ocupantei locului 4, CSM București. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close