Handbaliştii se reunesc luni, la ora 18:00

Chirut Burlacu Selaru

Componentii echipei locale de handbal, CSU Suceava, revin luni la antrenamente. Antrenorii gruparii CSU Suceava, Adrian Chirut si Iulian Andrei, asteapta 19 jucatori la reunirea programata, de la ora 18:00, la terenul sintetic de la Universitate. Vor absenta motivat doar interul stanga bosniac Saša Puljizović si sarbul Dusan Sipka.

Prima saptamana a pregatirilor este destinata reacomodarii la efort, „studentii” urmand sa intre pe deplin in paine incepand de lunea cealalta. Intre 11 si 13 iulie, handbalistii suceveni vor fi testati de fostul preparator fizic al clubului Dinamo Bucuresti, Radu Vasilcan.

„Vom da teste fizice pentru a vedea la ce nivel sunt jucatorii, iar in functie de rezultate vom stabili programul de pregatire. Din ce am vazut si am citit in ultima vreme, cresc sansele noastre ca sa evoluam in Liga Nationala. Noi ne vom pregati cat mai bine bine. Avem mare incredere in Universitate si Primarie. Dupa discutiile avute cu domnul rector Valentin Popa si domnul primar Ion Lungu, care ne-au asigurat ca ne vor sustine, sunt convins ca vom face o figura frumoasa in noul sezon”, a declarat antrenorul Adrian Chirut.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Handbaliştii se reunesc luni, la ora 18:00"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*