Handbaliștii reiau meciurile oficiale

CSU Suceava

Handbaliștii suceveni reiau meciurile oficiale după o pauză de patru săptămâni. CSU Suceava joacă vineri, de la ora 14:00, în Sala Liceului cu Program Sportiv, în compania grupării HC Buzău, în cadrul etapei a 9-a din Divizia A.

Leonard Acatrinei

Leonard Acatrinei

Buzoienii ocupă locul secund al clasamentului înaintea meciului de la Suceava, cu o singura înfrângere în opt meciuri, suferită la Constanța, cu Farul. Pe de altă parte, adversara de vineri a sucevenilor nu a jucat până acum cu niciuna dintre formațiile care și-au propus promovarea.

„Este un meci pentru locul 2, pe care trebuie să îl tratăm cu maximă seriozitate. În anii trecuți Buzaul a terminat constant în prima parte a clasamentului. Întâlnim o echipă cu experiență la nivelul Diviziei A, dar important este cum tratăm noi meciul”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Sucevenii nu vor putea miza în jocul de la finalul acestei săptămâni pe Ioan Tcaciuc, Rareș Bursuc și Andrei Spiridon. În schimb, în partida cu HC Buzău, la CSU Suceava ar putea debuta Leonard Acatrinei, interul dreapta semnând în cursul zilei de joi cu gruparea antrenată de Răzvan Bernicu.

Într-un alt meci din cadrul etapei a 9-a, CS Vicov Bucovina va primi duminică, de la ora 14:00, vizita formației CSU Târgoviște.

Clasament sezonul 2015-2016

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Handbaliștii reiau meciurile oficiale"

  1. se poate destainui care e motivul orei de desfasurare?!

  2. Mai scrie cineva cât a fost și scorul?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*