Handbaliștii de la USV au intrat în lupta pentru medalii la Campionatul European

Echipa de handbal masculin a Universitatii “Stefan cel Mare” a intrat in lupta pentru medalii la Campionatul European Universitar din Portugalia. Trupa condusa de Adi Chirut si Iulian Andrei s-a calificat in semifinale, dupa ce s-a impus marti seara, in fata formatiei Universitatii din Oslo, cu scorul de 28-16.

Cele doua echipe au mers cap la cap in primul sfert de ora, incheiat la egalitate, scor 6-6. Pe fondul golurilor lui Tirzioru si a superioritatii numerice din teren, norvegienii primind doua eliminari temporare pe finalul primei reprize, USV a intrat la pauza cu un avantaj de patru goluri, scor 14-10. Formatia suceveana s-a desprins in debutul partii secunde, cand a marcat de patru ori consecutiv si a dus scorul la 18-10, printr-o aruncare de la 7 metri fructificata de Petrea. Diferenta s-a marit si mai mult in ultimele zece minute, cand  trupa lui Adi Chirut a inscris de cinci ori si a primit un singur gol.

USV Suceava: C. Tcaciuc, Bobeica – Tirzioru (9 goluri), Baican (7), Burlacu (4), Petrea (4), Polocoser (2), Tofanel (1), Costea (1), Olariu, M. Sandu si Potera.

In semifinalele Campionatului European Universitar, reprezentantiva Romaniei urmeaza sa intalneasca diseara echipa Universitatii din Marsilia (Franta).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Handbaliștii de la USV au intrat în lupta pentru medalii la Campionatul European"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*