Handbal pentru amatori

“Lăsaţi statutul de suporter şi practicaţi handbalul”. Acesta este îndemnul cu care un fan al Universităţii încearcă să înfiinţeze la Suceava o echipă de handbal pentru amatori.

Prima echipă de handbal amator mixt din ţară a fost înfiinţată la Cluj, în urmă cu trei ani şi jumătate. Ulterior, acest concept s-a extins în oraşe precum Braşov, Vîlcea, Bucureşti şi Bicaz. În momentul de faţă sunt organizate turnee la care participă aceste echipe, iar în Cluj există chiar şi campionat local. Component al grupării HCA United Cluj pe perioada facultăţii, suceveanul Ionuţ Solovăstru (foto) vrea să implementeze acest joc şi în Suceava.

“Fac un apel către iubitorii handbalului să lăsăm deoparte statutul de suporteri şi să practicam acest sport superb. Nu există criterii de selecţie, astfel încât oricine poate veni alături de noi. Până acum suntem 10 persoane, din care două vor veni mai rar deoarece nu au domiciliul stabilit în Suceava”, a anunţat Ionuţ Solovăstru.

Toţi cei interesaţi să intre în echipa de handbal amator mixt a Sucevei se pot înscrie trimiţând un email la adresa handbalamator@yahoo.com.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Handbal pentru amatori"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*