handbal all inclusive

Cu două sau trei excepţii, echipele româneşti din prima ligă ajung într-un cantonament din Antalya. Clima blândă a staţiunii o face perfectă pentru pregătirea fizică. Turcii au mers însă mai departe, dezvoltând o adevărată industrie în jurul amicalelor şi al pregătirii fizice.
Profitand de faptul ca marea majoritate a handbalistilor suceveni s-au odihnit pe litoral, in Turcia sau Grecia, conducerea a luat hotararea de a face un amplu cantonament la munte.

Agentia de turism Cocor Satul Unique a raspuns cererii cu o oferta de nerefuzat! Astfel studentii pot profita de reducerile din plin sezon prin pachetul all inclusive. Handbalistii au fost atrasi de sejurul de 7 zile oferit la VIP Centre Piatra Neamt. Dupa numeroase interventii, directoarea agentie, Marlene Batista, a punctat cateva atractii oferite sucevenilor: “Pachetul achizitionat cuprinde trei mese, cinci scaune, apa plata, doua paturi in camera. La insistentele conducerii le-am introdus in pachet, pe langa accesul la teren si alergarile pe coclaurile din jurul pensiunii, pentru ca stim cat le place si vrem sa ne viziteze si anul viitor.”

In aceste zile premergatoare plecarii la Piatra, handbalistii au timp sa faca consilii de familie si sa stranga, fiecare, suma ceruta de agentia mentionata mai sus. S-a venit din nou in sprijinul jucatorului si se accepta plata, motorina fiind asigurata de conducere!, la urcarea in microbuz. Cine nu dispune de finantare proprie isi face bagajele pentru liga secunda la juma’ de pret.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "handbal all inclusive"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*