Hagi: Liga a 2-a e o comedie

Gica Hagi sustine ca in acest moment Liga a II-a a devenit “o comedie”. Fostul international roman nu îsi explica de ce se mai disputa play-off-ul de promovare daca dintre cele sase echipe doar una îsi depunde dosarul pentru obtinerea licentei de Liga I. Aratata cu degetul este si Rapid Suceava, care mai are nevoie de trei puncte pentru a-si asigura matematic prezenta in play-off.

Am înteles ca în Liga a II-a e play-off, dar de înscris, s-a înscris doar o echipa. Celelalte (n.r. printre care si Rapid Suceava) de ce mai joaca în play-off? Si în România nu zice nimeni nimic. Asta nu e organizare. E incredibil ce se întâmpla, din cele din play-off doar o echipa sa si depuna dosarul pentru licenta de Liga I… Pai de ce se mai joaca? Atunci trebuie sa tai play-off-ul, întrerupi si la revedere. E comedie. Mai bine stam si asta e. Dar nimeni nu spune nimic, stam, privim si mergem înainte. Dar nu e corect„, a declarat Hagi.

Managerul tehnic al FC Viitorul considera ca în Liga I nu este o competitie corecta si a precizat ca gruparile aflate în insolventa, Rapid Bucuresti, U Cluj, Otelul Galati, Dinamo, CFR Cluj si Petrolul Ploiesti, ar trebui sa se reorganizeze în Liga a II-a.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Hagi: Liga a 2-a e o comedie"

  1. Daca atat voi cat si Hagi ati fi citit aceasta adresa: http://www.frf.ro/…/Programare%20cluburi%202015%20… , nu ati fi vorbit degeaba. Dupa data de 30.04.2015, Hagi si restul isi pot da cu parerea. Pana atunci, prostii a spus toata viata, prostii spune in continuare!

  2. Mascariciul asta de om …..e o adevarata comedie un analfabet ….la puscarie …asa de antrenament ….generatie maronie ..

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*