Hagi a adus soarele pe Areni

Gheorghe Hagi a fost punctul de atractie al turneului zonal al Cupei Danone de la Suceava. Ajuns pe stadionul Areni in jurul orelor 14.00, fostul capitan al echipei nationalei a fost luat cu asalt, cu mic cu mare, de copiii, antrenorii sau parintiii dornici de a ramane cu un autograf sau cu o poza alaturi de cel mai titrat fotbalist roman. Dupa un scurt periplu la hotel, Hagi a revenit pe arena centrala din Suceava pentru a asista, la ultimele doua jocuri din cadrul fazei grupelor a competitiei pentru profesionisti.

Sunt bucuros ca am ajuns aici, pentru ca aveam o promisiune pe care anul trecut nu am putut sa o respect. Am adus si soarele, iar cand esti in mijlocul copiilor parca mai uiti de celelalte probleme. Ma bucur sa vad ca la Suceava s-au inscris cele mai multe echipe in competitia scolilor si sper ca multi dintre acesti copii sa ajunga sa faca si fotbal de performanta. Pentru ei, orice competitie de acest gen este binevenita, pentru ca numai prin joc pot progresa. Copiii au nevoie de sustinere si de aceea sper ca maine sa avem parte de un public numeros“, a spus Gica Hagi.

La randul sau, coordonatorul turneului zonal de la Suceava, Ciprian Anton, a precizat ca venirea lui Hagi pe Areni este “o bucurie personala”. “Sunt multumit ca vremea a tinut pana la urma cu noi, iar in prima zi am avut parte de jocuri atractive, fara accidentari si cu mult fair-play aratat de echipele participante. Este o bucurie personala ca am reusit sa-l aducem pe Gica Hagi si sper ca lumea sa profite de prezenta lui la Suceava si sa vina in numar cat mai mare pe Areni“, a spus Ciprian Anton.

Gheorghe Hagi va reveni pe stadionul Areni in cursul zilei de maine, odata cu cele doua finale ale turneului, programate cu incepere de la orele 12.30 (scoli generale) si 13.00 (cluburi profesioniste).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Hagi a adus soarele pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*