Gvozdenovic: “A venit timpul să obținem prima victorie”

Antrenorul principal al Forestei, sârbul Ivan Gvozdenovic, consideră că a venit timpul să se facă primăvară și pe Areni. Cum? Cu o victorie a “galben-verzilor” în meciul pe care îl au programat sâmbătă, de la ora 15.00, în fața celor de la Şomuz Fălticeni, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii a III-a.

Este deja a treia etapă pe care o disputăm în acest an, jucăm acasă și cred că a venit timpul să obținem și noi prima victorie. Sâmbătă, avem nevoie de cele trei puncte”, a spus Gvozdenovic.

Şeful băncii tehnice de pe Areni nu este îngrijorat nici de ineficacitatea echipei, care a marcat o singură dată în primele două meciuri din 2021, nici de situația din clasament, unde Foresta a picat pe locul 3. “Ne-am creat destule ocazii de poartă, într-adevăr trebuia să marcăm mai mult, dar ați văzut pe ce teren am jucat la Rădăuți. Rezultatele din primele două etape nu ne-au afectat însă moralul. Nu ne-am îndepărtat prea mult de primele două locuri. Mai sunt 18 puncte puse în joc, apar rezultate imprevizibile în fiecare etapă și vom lupta până la capăt să ne îndeplinim obiectivul”, a adăugat Ivan Gvozdenovic.

Mateciuc: “Trebuie să punem osul la treabă și să câștigăm”

Retitularizat în centrul defensivei Forestei odată cu etapa trecută, Paul Mateciuc consideră că “galben-verzii” nu își mai permit pași greșiți în lupta pentru promovare. “Mă bucur că ma revenit ca titular în echipă după aproape un an de zile și sper să-mi ajut colegii. Şomuz nu este o echipă de neglijat, iar sâmbătă trebuie să punem osul la treabă, să câștigăm” a declarat Mateciuc.

“Galben-verzii” s-au testat joi pentru COVID-19, toate rezultatele fiind negative.

Meciul de sâmbătă, de pe Areni, se va desfășura fără spectatori, dar va putea fi urmărit live pe pagina oficială de YouTube a Forestei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *