Guriţă, dorit la Mălini

Chiar dacă nu şi-au stabilit încă obiectivul pentru viitorul sezon al Ligii a 4-a, conducătorii Forestei Mălini vor să-şi întărească lotul. Printre ţintele “galben-verzilor” se numără şi atacantul formaţiei Sporting, Mihai Guriţă.

“Deocamdată nu ni s-a trasat un obiectiv. Dacă ni se va spune să atacăm promovarea nu este nici o problemă. Băieţii sunt plătiţi la zi şi avem condiţii foarte bune, chiar mai bune decât la unele echipe din Liga a 3-a. Sper să mai aducem 2-3 jucători. Am pus ochii pe câţiva fotbalişti de la Sporting, dar aşteptăm să se clarifice lucrurile acolo. Unul dintre ei este Guriţă. Nu i-am făcut încă o ofertă, dar sunt sigur că nu o să mă refuze. Suntem născuţi în acelaşi an şi aceiaşi zi, am copilărit cu el şi am făcut armata împreună”, a mărturisit antrenorul Forestei, Eduard Lichenstein.

Tehnicianul “galben-verzilor” s-a declarat mulţumit de jocul făcut de elevii săi în faţa Cetăţii Târgu Neamţ şi speră în continuare să aducă la Mălini o echipa din Liga a II-a.

“Sunt fericit pentru acest rezultat, dar puteam câştiga la o diferenţă şi mai mare. Eu le-am cerut băieţilor multă dăruire şi m-au ascultat. Felicit jucătorii şi mulţumesc conducerii pentru sprijinul pe care ni-l acordă. Nu ne gândim la Sporting, noi vrem să aducem aici o echipă din Liga a II-a”, a mai spus antrenorul Forestei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Guriţă, dorit la Mălini"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*