GSIP Moreni – CSU Suceava: 17-52

CSU Suceava a obținut joi a 9-a victorie din actuala ediție de campionat a Diviziei A la handbal masculin. Formația pregătită de Răzvan Bernicu a câștigat cu scorul de 17-52 (6-29) meciul disputat la Moreni, în cadrul etapei a 12-a.

Penultima clasată în eșalonul secund al handbalului românesc nu a avut replică în fața grupării sucevene. Universitarii au condus la pauză la o diferență de 23 de goluri, scor 6-29. În repriza secundă, echipa antrenată de Răzvan Bernicu a continuat să-și majoreze avansul pe tabelă, iar în minutul 55 scorul era 14-50. CSU Suceava a câștigat întâlnirea cu 17-52 și a urcat, cel puțin până la disputarea celorlalte meciuri ale etapei, pe primul loc al clasamentului.

CSU Suceava: Spiridon, C. Tcaciuc – Preda (15 goluri), Baican (6), Burlacu (6), Oprea (4), Petrea 4), Vele (3), Acatrinei (3), C. Bursuc (2), Alexa (2), Aldica (2), Velea (2), I. Tcaciuc (1), Olariu (1), Costea (1).

„În primul rând este bine că nu au apărut accidentări. Am întâlnit o echipă formata din copii și juniori, astfel că prea multe nu sunt de spus după acest joc”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Programul complet al etapei a 12-a:

GSIP Moreni – CSU Suceava: 17-52
CSM II București – CS Vicov Bucovina
Farul Constanța – LPS Piatra Neamț
Politehnica Iași – Atletico Alexandria
HC Buzău – HC Dobrogea Sud
CSU Târgoviște – Cimentul Bicaz (amânat)
Teleorman Alexandria – Știința Bacău (neprogramat)

Clasament sezonul 2015-2016

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *