Grumezescu se antrenează cu Foresta

Cristi Popovici are sub comanda sa, incepand de miercuri, un nou jucator la antrenamentele Forestei. Este vorba de Robert Grumezescu, un atacant in varsta de 23 de ani care in prima parte a Ligii a II-a a evoluat in tricoul celor de la ACS Berceni, grupare pentru care a marcat un gol in 11 meciuri jucate.

De-a lungul carierei, Grumezescu a mai evoluat pentru FCM Dorohoi si SC Bacau, la ultima formatie fiind antrenat chiar de actualul tehnician al Forestei.

La antrenamentele “galben-verzilor” participa de doua zile si doi tineri de perspectiva de la LPS Suceava, e vorba de Mugurel Florescu si Cosmin Buziuc.

Semeghin si compania se vor pregati in localitate pana miercurea viitoare, cand vor pleca intr-un cantonament de zece zile la Campulung Moldovenesc. Lotul sucevean va reveni la Suceava pe 3 februarie, iar pana la reluarea campionatului, antrenorul Cristi Popovici isi doreste sa perfecteze patru meciuri amicale, pe datele de 8, 11, 15 si 18 ale lunii viitoare. Sepsi Sfantu Gheorghe, Stiinta Miroslava, Aerostar Bacau, CSM Roman, CSM Pascani si Bucovina Radauti se numara printre posibilii adversari ai gruparii din Areni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close