Grand Prix-ul “C.Casandra”

Grand Prix-ul “Cristina Casandra” la atletism a ajuns la ediţia a IV-a. Competiţia din acest an se va desfăşura sâmbătă pe stadionul Areni şi se adresează sportivilor legitimaţi şi nelegitimaţi din zona Moldovei.

Întrecerea va debuta la ora 10:00 şi va cuprinde categoriile de vârstă copii II, copii I, juniori III şi open. Atleţii de la categoria copii II vor alerga pe distanţa de 700 de metri atât la feminin, cât şi la masculin, pe aceeaşi distanţă urmând să alerge şi competitorii de la categoria copii I. La juniori III, la feminin se va concura pe distanţa de 1000 de metri, iar la masculin distanţa de parcurs va fi de 1500 de metri. La open feminin distanţa de alergat va fi de 2000 de metri, iar la masculin de 3000 de metri.

La Grand Prix-ul „Cristina Casandra” se vor acorda premii primilor şase clasaţi la fiecare categorie de vârstă. Competiţia este organizată de atleta Cristina Casandra în colaborare cu Asociaţia Judeţeană de Atletism şi Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Grand Prix-ul “C.Casandra”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*