Grand Prix între suceveni

Pista stadionului Areni a gazduit ieri cea de-a cincea editie a Grand Prix-ului “Cristina Casandra” la atletism. Organizata de catre atleta suceveanca Cristina Casandra, in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Atletism Suceava, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Suceava si clubul local Csm Suceava, intrecerea a continut sase probe de concurs si a adunat la start aproximativ 70 de sportivi de la cluburile sucevene.

Copii – 1.000 m:
1. Robert Maranduca
2. Alexandru Lostun
3. Sebastian Davidean

Copile – 1.000 m:
1. Simona Caziuc
2. Diana Arteni
3. Denisa Filip

Juniori – 3.000 m:
1. Bogdan Macovei
2. Mihai Romas
3. Laurentiu Tampau

Junioare – 3.000 m:
1. Ioana Pascari
2. Andreea Bucataru
3. Ancuta Ivorciuc

Senioare – 3.000 m:
1. Iuliana Cosarca
2. Erzilia Tampau
3. Ioana Agapi

Seniori – 4.000 m:
1. Cristian Prasneac
2. Marius Hascioschi
3. Catalin Suhani

La festivitatea de premiere, primii trei clasati in fiecare dintre cele sase probe au primit medalii, cupe, diplome, tricouri, dulciuri, precum si premii in bani in valoare totala de 1.200 de lei, Cristian Prasneac (Csm Dorna Vatra Dornei) tinand sa doneze suma premiile castigate copiilor care nu au prins un loc pe podium.

La final, atleta Cristina Casandra s-a declarat multumita de modul in care a decurs cea de-a cincea editie a concursului care ii poarta numele, chiar daca numarul participantilor a fost ceva mai scazut in comparatie cu anii precedenti. “Sunt destul de multumita de cum a decurs concursul, desi nu au fost atat de multi concurenti ca la editiile trecute, poate si din cauza ca urmeaza Cupa Europei la cros si unii dintre sportivi au hotarat sa se menajeze. Poate ca si vremea a fost un mic obstacol in calea participarii mai multor sportivi, dar cei care au venit s-au prezentat foarte bine”, a declarat Cristina Casandra, care va pleca maine spre Baile Felix, unde va lua parte la selectia nationala pentru Campionatul European de cros.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *