G.P. “Cristina Casandra” – editia a III-a

Peste 300 de altleţi de toate vârstele s-au înfruntat sâmbătă, pe stadionul Areni, în cadrul Grand-Prix-ului “Cristina Casandra”. Aflat la cea de-a treia ediţie, evenimentul a strâns la un loc sportivi din zona Moldovei dar şi din Ucraina şi Republica Moldova.

Desfăsurat pe o perioadă de peste două ore, Grand-Prixul “Cristina Casandra” a stârnit un interes major în randul atleţilor din zonă dar şi a amatorilor. Concursul a fost structurat pe categoriile copii 1 si 2, juniori 3 şi open. Evolutia atleţilor înscrişi în concurs a fost apreciată de reprezentanta Sucevei la Olimpiada de la Beijing, Cristina Casandra.

“Sunt intre ei copii foarte valorosi. Trebuie sa avem rabdare, sa crestem de la an la an. Vom incerca la anul sa facem mai multe categorii, pentru ca vad multi copii si cred ca merita mai multe premii”, a declarat Cristina Casandra.

Cei mai buni atleţi au fost premiaţi cu medalii, diplome, cupe, echipament sportiv şi bani. În plus, organizatorii au oferit şi câteva premii speciale. Astfel, cel mai tânar participant, a fost Alexandru, fiul atletului dornean Cristian Prâsneac.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "G.P. “Cristina Casandra” – editia a III-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*