Goluri la minut

Rapid Suceava s-a distrat astăzi in compania celor de la “Şcoala de Fotbal” Rădăuţi. Intr-un meci contând pentru etapa secundă a Ligii a III-a, ceferiştii s-au impus pe teren propriu cu un incredibil scor de 19-0.

Festivalul de goluri de pe Stadionul “1 Mai” din Itcani a fost deschis la 50 de secunde de la fluierul de start, când Jalbă a trimis mingea in plasă după ce a driblat şi portarul advers. Până la pauză, rapidiştii au ridicat scorul la 11-0, graţie reuşitelor semnate de Gramadă (3), Burlacu (4), Zaremba (2) şi Stamate.

Repriza secundă avea să mai aducă in poarta nefericitului Calance alte opt goluri, printre cei care au inscris fiind si omologul său dintre buturile rapidiste, Cătălin Pascal, care a transformat in minutul 72 o lovitură de la 11 metri. Lista marcatorilor din partea a două a fost completată de Zaremba (2), Gramada (2), Jalbă, Burlacu şi Ciobanu.

Rapid Suceava: Pascal – Pantea, Răzlog, Bejinariu, Andrieş – Burlacu, Zaremba, Stamate, Oniu – Grămadă, Jalbă. Au mai intrat: Ciobanu, Spătar, Apetri şi Murariu.

“Şcoala de Fotbal” Rădăuţi: Calance – Cornea, C. Moroşan, Bocicu, Prelipcean, Surdu, B. Hrehorciuc, Boicu, A. Hrehorciuc, Crăsnean, Fl. Moroşan. Au mai intrat: Şurubaru şi Duceac.

Etapa 19

Clasament Liga 3

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Goluri la minut"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*