Golofca vrea să confirme la FC Botoşani

Catalin Golofca este pe care sa se desparta definitiv de publicul de pe Areni. Lasat sub forma de imprumut la Rapid CFR Suceava in returul sezonului trecut, mijlocasul in varsta de 26 de ani s-a intors in aceasta vara la clubul de care apartine, hotarat fiind sa prinda un loc in lotul cu care FC Botosani va ataca viitorul sezon al Ligii I.

Golofca a fost unul dintre remarcatii cantonamentului de la Gura Humorului, acolo unde suceveanul s-a straduit sa se ridice la nivelul asteptarilor antrenorului Leo Grozavu. “E foarte bine ca domnul Grozavu are asteptari mari de la mine. Îmi place ca antrenor si îmi place sa lucrez sub presiune. Referitor la cantonamentul de la Humor, pot spune ca a fost unul foarte greu. Ma bucur ca am facut fata”, a precizat Catalin Golofca pentru Monitorul de Botosani.

Mijlocasul sucevean a adaugat ca nu exista termen de comparatie intre FC Botosani si Rapid Suceava si ca spera ca in cel mai scurt timp sa se impuna ca titular la gruparea de peste Siret. “Domnul Cornel Sfaiter (n.r. – presedintele FC Botosani) m-a adus aici si sper sa nu-l dezamagesc. Fata de ce am trait eu pâna acum în cariera, la Botosani e totul extraordinar”, a conchis Catalin Golofca.

Catalin Golofca pleca marti cu FC Botosani intr-un cantonament in Austria.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Golofca vrea să confirme la FC Botoşani"

  1. whaaai golofco!mai lasa din impresii wheei!!zici c ai ajuns la real madrid nu la paiusi! auzi ,totu i extraordinar in tara paielor!! nu exista termen de comparatie!! whaaaai, daca vrei sa i pupi in cur pe sfaiter si paiusii lui tre sa compari tu cu Suceava???! ai uitat ba cine te a facut fotbalist?? unde te a vazut botusaniu??? pe izlaz?? vb in plm de paiusi si nu amesteca Suceava! ca de aici te ai lansat si ai mancat o bucata de paine!ca parca te vad iar imprumutat la noi!nu te cheama paiusii la galerie sa ne dai la m.uie??

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*