Golofca rămâne până în vară jucătorul Rapidului

Rapid Suceava va miza si in sezonul de primavara pe serviciile lui Catalin Golofca. Mijlocasul in varsta de 25 de ani a semnat in aceste zile cu FC Botosani, dar va avea drept de joc la gruparea de peste Siret abia din vara.

10.000 de euro va incasa Rapid Suceava in schimbul transferului lui Golofca.

Catalin Golofca urma sa se prezinte astazi dupa-amiaza sub comanda antrenorului Costel Ilie. “Revenirea lui Golofca este un castig pentru noi. Este un jucator valoros care nu mai are nevoie de acomodare la noi. Faptul ca nu a fost pastrat de Cristi Pustai inca de pe acum in lotul Botosaniului nu trebuie sa-l demoralizeze. La noi, poate confirma forma buna, iar din vara va avea o sansa in plus sa prinda un loc in echipa din Botosani”, a declarat tehnicianul celor de la Rapid Suceava, Costel Ilie.

Odata cu revenirea milocasului Catalin Golofca pe Areni, Costel Ilie a decis sa renunte la doi dintre jucatorii testati in amicalul de marti cu SC Bacau, este vorba de anglo-nigerianul Dapo Kayode si de juniorul Robert Ciprian Stancu.

25 de jucatori, dintre care 3 portari, numara in acest moment lotul Rapidului.

In ultimul meci de verificare din aceasta iarna, Rapid Suceava va juca vineri, de la ora 12.00, pe terenul sintetic de la LPS, in compania Bucovinei Pojorata.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Golofca rămâne până în vară jucătorul Rapidului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*