Golofca, în atenția selecționerului Cristoph Daum

Catalin Golofca

După transferul la FCSB, Cătălin Golofca a mai primit o veste bună. Fotbalistul sucevean în vârstă de 27 de ani se află în vederile selecționerului României, Cristoph Daum, pentru meciurile cu Armenia și Muntenegru, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia.

Reprezentativa Romaniei va înfrunta, pe 1 septembrie, pe Arena Națională, selecționata Armeniei, urmând ca pe 4 septembrie, să se dueleze cu Muntenegru, la Podgorica. Selecționerul Cristoph Daum a anunțat luni lotul pentru cele două partide. Numele suceveanului Cătălin Golofca se regăsește pe lista adițională întocmită de Daum.

„Cătălin Golofca este un jucător de mare viteză, ne-a arătat o serie de acţiuni impresionante la Botoşani şi sper să se adapteze la un stil mai tehnic, mai combinativ la noua sa echipă. Se află în atenţia noastră”, a spus selecționerul României.

Golofca a semnat în urmă cu o săptămână un contract pe patru ani cu FCSB, iar luni dimineața a plecat cu lotul vicecampioanei în Portugalia. Mijlocașul sucevean are șanse mari să fie titularizat de Nicolae Dică în meciul cu Sporting Lisabona, programat marți, de la ora 21:45, în play-off-ul Ligii Campionilor.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Golofca, în atenția selecționerului Cristoph Daum"

  1. Mai lasa-ti-ma cu Golofca asta, joaca la Foresta cumva? Daca nu, nu sunt curios de el.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*