Goian se antrenează cu Sporting

Internaţionalul Dorin Goian îşi petrece ultimele zile de vacanţă în Suceava. Până să se clarifice situaţia la Glasgow Rangers, fundaşul echipei naţionale de fotbal a României se antrenează împreună cu divizionara a treia Sporting.

Goian a fost prezent luni la reunirea echipei Sporting Suceava şi s-a pregătit alături de “alb-verzi” sub comanda lui Claudiu Sevaciuc.

“Trebuie să mai fac din când în când câte o alergare şi, decât să alerg singur de nebun în jurul terenului, mai bine alerg cu grupul. Este mai uşor, plus că după aia facem şi o miuţă”, a spus fundaşul sucevean.

În ciuda problemelor cu care se confruntă Glasgow Rangers, “Goe” şi-ar dori să continue în Scoţia.

“În proportie foarte mare, echipa va rămâne în Liga a II-a. Sâmbătă voi pleca la Glasgow şi voi începe programul de pregătire. Îmi place în Scoţia, te simţi fotbalist acolo, joci cu stadionul plin şi lumea te respectă. Atunci când eşti respectat şi lumea încearcă să te facă să te simţi bine nu văd nici un motiv pentru care ai vrea să pleci în altă parte”, a mărturisit fundaşul Naţionalei.

Dorin Goian a ajuns vara trecută la Glasgow Rangers, când a semnat un contract pe trei ani. La începutul lui 2012 vicecampioana Scoţiei a intrat în faliment, este exclusă din prima ligă şi deocamdată nu se ştie în ce eşalon va juca. “Goe” nu duce, însă, lipsă de oferte, fiind dorit de echipe din Germania, Spania, Grecia şi Turcia.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Goian se antrenează cu Sporting"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*