Goian, Perjă și Ciutac, prezenți la Primărie

Harsovschi Goian Perja

Dorin Goian și Dănuț Perja au avut în această dimineață prima apariție publică în calitate de reprezentanți ai divizionarei secunde Foresta Suceava. Președintele și directorul sportiv al „galben-verzilor”, împreună cu președintele Consiliului de Administrație, Andrei Ciutac, și-au prezentat planurile de viitor în fața membrilor Consiliului Local Suceava.

“Ni s-au adus actele cu hotărârea Comitetului de Urgență al Federației Române de Fotbal, în care se spune clar că echipa rămâne în Liga a 2-a. Totodată, ni s-au adus acte cu schimbarea numelui din ACS Rapid CFR Suceava în ACS Foresta Suceava și un certificat de înregistrare fiscală. Municipiul Suceava dorește să finanțeze echipa de fotbal, așa cum face cu toate ramurile sportive. În acest sens, am solicitat o discuție informală, cu planurile noii conduceri, în așa fel încât să vedem ce e de făcut pe viitor. La începutul anului am aprobat suma de 1,7 milioane de lei pentru ACS Rapid, care și-a schimbat între timp denumirea, iar pentru a continua finanțarea așteptăm și un punct de vedere al celor de la Juridic, în care să ne spună dacă este aceeași echipă. Din 1,7 milioane s-au alocat 510.000 de lei până în momentul de față, reprezentând 30% din finanțare. Ultima plata făcută este pe 22.04.2016, iar de atunci așteptăm deconturile pentru a putea aloca a doua tranșă, de 55% adică 935.000 de lei”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Goian, Perjă și Ciutac, prezenți la Primărie"

  1. MULT SUCCES DORINE IN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL CLUBULUI FORESTA.SA SPERAM CA IN URMATORII ANI CU OAMENI DE BINE ALATURI SA REUSESTI SI PROMOVAREA ECHIPEI IN LIGA I.

  2. 9 miliarde o transa? :))) Doame ajuta!

  3. Bine ai revenit DORIN GOIAN la Suceava si FELICITARI pt. activitatea si performantele ca fotbalist , prin care ne-am mandrit si noi si multa bafta in noua functie !

  4. Doamne ajuta! Sunt convins ca vom avea din nou fotbal la Suceava!
    HAI FORESTA, HAI BUCOVINA, HAI SUCEAVA!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*