Dorin Goian nu se mai gândește la Euro

Dorin Goian nu își mai face speranțe ca va fi convoncat la Echipa Națională pentru Campionatul European de Fotbal din 2016. Mai mult, fotbalistul sucevean al formației Asteras Tripolis a mărturisit că se gândește deja la o carieră în antrenorat.

Într-un interviu acordat pentru Fanatik, Dorin Goian se declară dezamăgit că nu a fost convocat la ultimele acțiuni ale „tricolorilor”.

“Nu am fost căutat şi nici convocat la ultimele meciuri ale echipei naţionale, atunci cînd consider că puteam să ajut şi eu România. Jucam titular la echipa mea de club, dar nici măcar nu am fost luat în calul. Deci e clar că selecţionerul are o altă strategie pe viitor, iar Dorin Goian nu face sigur parte din ea. Aşa că nu mai are nici un rost să mă mai gîndesc la naţională, mai ales că deja am 35 de ani. Să fac declaraţii din alea pentru presă, că niciodată să nu spui niciodată, sau că mă mai gîndesc la o convocare, nu cred că îşi mai au rostul”, a declarat fundașul sucevean.

Totodată, Dorin Goian a mărturisit că se gândește sa-și încheie activitatea de fotbalist și să se îndrepte spre antrenorat.

“Voi intra în ultimele şase luni de contract şi nu am primit pînă acum o propunere de prelungire. Am deja 35 de ani şi mă cam bate gîndul şi la retragere, însă nu am luat încă decizia finală. Oricum uşor, uşor trebuie să mă gîndesc şi la cariera de antrenor. Nu pot să stau departe de fotbal”, a mai spus Goian.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *