Goian, fidel lui Rangers

Dorin Goian, fundasul sucevean al celor de la Glasgow Rangers, este aproape de a deveni unul dintre jucatorii legendari ai multiplei campioane a Scotiei. Rangers se confrunta cu mari probleme financiare si este aproape sigur faptul ca echipa va fi retrogradata in a doua sau chiar in a treia. Totusi, Goe, care mai are contract cu Rangers înca doi ani, s-a aratat dispus sa continue sa joace pentru gruparea din Glasgow chiar si in aceste conditii. Dorin Goian este unul dintre cei trei fotbalisti care au anuntat conducerea ca nu vor profita de situatia dramatica a clubului pentru a pleca liberi de contract.

S-a legat sufleteste de echipa, de conducere, de colegi, de suporteri în mod deosebit si de orasul Glasgow. Va accepta sa ramana si în Liga a 2-a“, a declarat Florin Manea, impresarul fotbalistului. “În acest moment, exista trei oferte din trei campionate diferite, Italia, Spania si Rusia, pentru Dorin, însa el mi-a spus ca prima optiune e Glasgow Rangers. Chiar si din Anglia ar fi ceva interesant. Propunerile din Asia le-a respins din start deoarece îsi doreste în continuare sa evolueze la echipa nationala“, a adaugat Florin Manea, citat de siteul Gazetei Sporturilor.

Azi este ziua decisiva, atunci cand celelalte cluburi din Scottish Premier League urmeaza sa voteze daca sunt sau nu de acord cu ramanerea lui Rangers in prima liga. Fanii scotieni au deja numai cuvinte de lauda pentru Goian, vazandu-l pe acesta ca pe un pilon important in reconstructia echipei.

Goian (31 de ani) a jucat în cariera lui în România la Foresta Falticeni, Ceahlaul, Fcm Bacau si Steaua, iar în strainatate la Palermo si Rangers. A debutat în echipa nationala în 2005 si a bifat 44 de selectii si 5 goluri, avand un singur turneul final la activ, Campionatul European din Austria si Elvetia din 2008.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *