Goian continuă pe banca tehnică a Bucovinei Rădăuți

Dorin Goian va continua pe banca tehnica a Bucovinei Radauti si in sezon viitor al Ligii a III-a. Anuntul a fost facut in cursul zilei de sambata, dupa o intalnire intre primarul Nistor Tatar, directorul clubului Calin Nica, presedintele Vichentie Popescu si o parte din staff-ul tehnic.

Suntem incantati sa va anuntam ca Bucovina Radauti va ataca nou sezon cu acelasi trio de antrenori: Dorin Goian, Daniel Balan si Marius Lup. Dupa cel mai bun sezon din ultimii 60 de ani, in care echipa din Radauti a ajuns pana in saispezecimile Cupei Romaniei si a terminat pe locul 2 in Liga a III-a, am reusit sa dam o importanta lovitura in perspectiva obtinerii unei noi performante prin ramanerea pe banca tehnica a fostilor internationali Dorin Goian si Daniel Balan. In ceea ce priveste lotul de jucatori, incercam sa ramanem in aceiasi formula, fiind totodata in discutii avansate cu inca doi-trei jucatori pentru a creste competivitatea lotului fata de sezonul precedent. In urma discutiilor cu domnul primar si conducerea clubului, am primit asigurari ca vom avea la dispozitie tot ce este necesar pentru un sezon 2019/2020 cat mai reusit. Pe aceasta  cale tinem sa multumit Primariei si Consiliului Local Radauti si firmei Tarsin”, se arata in comunicatul clubului radautean.

Antrenorii si jucatorii Bucovinei Radauti se vor afla in vacanta pana in jurul datei de 10 iulie, cand va fi programata reunirea lotului. Noul sezon al Ligii a III-a va debuta pe 24 august.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Goian continuă pe banca tehnică a Bucovinei Rădăuți"

  1. E clar faptul ca Primăria municipiului Radauti susține mai mult fotbalul, decât o face Primăria municipiului Suceava!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*