„Gogoașă”, fostul goalkeeper de pe Areni, a primit un an și două luni de închisoare

Andrei Preda (29 de ani), fostul portar al echipei Rapid CFR Suceava, a fost condamnat de catre Judecatoria Craiova la un an si doua luni de inchisoare cu executare. Fostul goalkeeper de pe Areni este acuzat ca, in toamna anului 2015, a batut doua persoane, frate si sora, cu o bata de baseball, in plina strada. Hotararea Judecatoriei Craiova nu-i definitiva. Poate fi atacata cu apel.

Anchetatorii au retinut ca, în seara zilei de 12 octombrie 2015, în parcarea unui bloc, a izbucnit o altercatie între Andrei Romis Preda si un craiovean. Motivul ar fi fost faptul ca acesta din urma a claxonat dupa ce îi fusese blocata masina în parcarea unui bloc de locuinte. „Pentru a atentiona persoana care îi blocase autoturismul, a claxonat de mai multe ori, împrejurare în care inculpatul Preda Romis Andrei a iesit în fata imobilului si i-a adresat cuvinte jignitoare. Urmare a faptului ca partea civila i-a adresat, la rândul sau, cuvinte jignitoare, inculpatul Preda Romis Andrei a mers la locuinta sa, de unde a revenit având asupra sa o bâta de baseball din aluminiu. Inculpatul a lovit partea civila cu pumnul si bâta de baseball în zona capului si peste corp“, au retinut procurorii în rechizitoriul întocmit. În timpul scandalului a fost lovita si sora barbatului agresat, care a intervenit sa-i desparta pe cei doi, noteaza cotidianul local Gazeta de Sud.

Andrei Preda, poreclit “Gogoasa”, a evoluat pentru Rapid CFR Suceava aproape un sezon si jumatate, reusind sa promoveze cu gruparea de pe Areni in Liga a II-a in vara anului 2012. In perioada petrecuta la Suceava, Andrei Preda s-a “remarcat” si prin numeroasele scandaluri provocate in cantonamentul echipei, precum si prin disputele pe care le-a avut cu galeria.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Gogoașă”, fostul goalkeeper de pe Areni, a primit un an și două luni de închisoare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*