Gogoaşă cu cale întoarsă

Andrei Preda a venit, a vazut Areniul si a plecat dupa doar un singur antrenament efectuat alaturi de fostii sai colegi de la Rapid Suceava. Ramas fara echipa dupa ce FC Universitatea Craiova s-a retras din campionatul Ligii a II-a, “Gogoasa” ar fi vrut sa se pregateasca alaturi de “ceferisti” pana in vara, doar ca s-a lovit de refuzul conducerii de pe Areni. “Nu l-a chemat nimeni la Suceava, nici conducerea administrativa, nici cea tehnica. El oricum este suspendat, si chiar daca avea drept de joc, nu aveam cum sa-l oprim in lot pentru ca avem deja doi portari foarte buni. Cu exceptia lui Velescu, care este pe jumatate sucevean, noi avem o echipa de localnici. Ne-am ars in trecut in destule randuri cu jucatori de prin alte parti”, a precizat presedinte Dumitru Moldovan.

Preda a mai evoluat pe Areni in sezonul trecut, iesind in evidenta prin mai multe gafe, dar si printr-un conflict pe care l-a avut cu suporterii suceveni dupa meciul cu Dinamo II, meci in care portarul craiovean i-a ingropat practic pe “ceferisti”.

In vara trecuta, “Gogoasa” a semnat cu echipa de suflet FC Universitatea Craiova. In noiembrie anul trecut, portarul oltean a primit o suspendare record de 16 etape in urma incidentelor in care a fost implicat la partida cu rivalii de la CSU Craiova.

In alta ordine de idei, conducerea clubului Rapid Suceava a depus luni, la sediul Primariei Suceava, proiectul pentru obtinerea fondurilor nerambursabile pentru fotbal. “Sper ca totul este in regula. Sper sa fie aprobat, iar pana la startul play-out-ului sa primim prima transa de bani”, a precizat presedintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Gogoaşă cu cale întoarsă"

  1. Dute la mata la craiova.ce mai cauti pe aici,in sfarsit lea venit mintea la cap conducatorilor in cazul asta..ce sa caite derbedeul ala aici..nu destul e fotbalul sucevean in rusine,mai vine una!?

  2. Foarte bine ca nu l-a primit pe acest delicvent!!! O decizie inteleapta! O bila alba pentru Moldovan.

  3. daca sambata ne bate si farul nici atunci nu -l schimbati pe ted ? daca nu batem pe farul ma intreb cu cine am mai putea castiga acasa ? nu credeti ca buba la rapid e antrenorul ? sau nu va pasa !!! sa vina banii de la primarie !!!!! dar performanta unde e ? sau nu conteaza ?sau nu mai sunt si alti antrenori decat ted ?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*