Goana dupa puncte

Sfarsitul acestei saptamani programeaza doua meciuri foarte grele pentru echipa locala de handbal. Joi, Universitatea va infrunta in deplasare Universitatea Cluj, iar duminica, la Roman, va sustine derby-ul Moldovei in compania Stiintei Bacau.

Handbalistii suceveni par favoriti in meciul de la Cluj, prin prisma rezultatelor bune inregistrate in ultimele 5 etape. De cealalta parte, gazdele reprezinta surpriza neplacuta a sfarsitului de tur, avand la activ 4 infrangeri consecutive inaintea jocului cu Suceava. Antrenorul Leonard Bibirig face apel la prudenta si reaminteste investitiile care s-au facut la formatia ardeleana inainte de startul actualei editii de campionat.

“Universitatea Cluj este o echipa foarte puternica, care la inceptuul sezonului a investit masiv in aducerea de jucatori. Cu toate ca ei au pierdut in ultimele 4 etape, jocul lor s-a imbunatatit de la o etapa la alta. Consider ca vor da totul ca sa nu piarda acest meci, mai ales ca si banca tehnica a suferit modificari. Este o echipa care se bazeaza in atac foarte mult pe relatia unu la unu”, a declarat Leonard Bibirig.

Desi importante in lupta pentru Cupele Europene, meciurile Universitatii de la Cluj si de la Roman nu vor fi televizate. In schimb, handbalistii suceveni vor putea fi urmariti in direct, in ultima etapa, cand Digi Sport va transmite reeditarea finalei Challenge Cup dintre Universitatea si UCM Resita, meci programat pe 13 decembrie.

GazetaSV.ro va transmite in sistem LIVETEXT, meciul de maine, dintre Universitatea Cluj si CSU Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Goana dupa puncte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*