Gânduri paşnice

Pentru echipa locală de handbal, scopul nu scuză mijloacele. Sucevenii ar putea să le pregăteasca oaspeţilor de la Bern Muri câteva surprize neplăcute menite să le strice programul adversarilor, însă Petru Ghervan a dat asigurări că va trata delegaţia din Elveţia cu maximă ospitalitate.

Conducerea clubului Bern Muri a anunţat că jucătorii vin la Suceava cu un program prestabilit, astfel că orice abatere ar afecta serios pregătirea meciului de sâmbătă. Cel mai bun exemplu în acest sens, îl reprezintă primul antrenament programat la Suceava. Acesta trebuie sa înceapă vineri la ora 19:45, în condiţiile în care elveţienii se vor porni din Bucureşti în jurul orei 13. Directorul tehnic al Universităţii, Petru Ghervan, a asigurat că îi va ajuta pe oaspeţi să îşi respecte acest program, însă nu a negat că au existat practici neortodoxe în astfel de cazuri.

“S-au mai intampat lucruri de acest gen, cand echipe care au venit in Romania si au plecat spre orasul in care jucau meci de Cupa Europeana au facut 7 ore, iar la intoarcere au cerut mancare rece pentru drumul pana la aeroport. Li s-a raspuns ca nu au nevoie pentru ca drumul dureaza doua ore si jumatate”, a dezvaluit Petru Ghervan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Gânduri paşnice"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*