Glume amare pe Areni

Uitați de Primărie, din partea căreia mai au de primit 700.000 de lei din bugetul alocat pe anul 2015, Semeghin și compania se antrenează și joacă de trei luni de zile mai mult pe bază de promisiuni. După șapte meciuri oficiale disputate în actualul sezon, au primit un salariu și o primă pentru victoria cu Oțelul, și aceea dată din mila conducerii.

În timp ce jucătorii așteaptă ceva concret din partea municipalității, ieri, la tribuna a doua a stadionului Areni se montau alte două bannere inscripționate cu mesajul devenit de acum aforism: “Primăria și Consiliul Local sprijină sportul sucevean”. Cu litere de un metru.

“Nu-i o atmosferă așa cum ar trebui să fie pentru că toți se gândesc la bani”

Bogdan Tudoreanu a vorbit despre atmosfera din vestiar și este încrezător că banii promiși de către autorității vor ajunge în conturile clubului. Speră însă să nu fie prea târziu.

“Nu-i o atmosferă așa cum ar trebui să fie pentru că toți se gândesc la bani. Avem un lot bun, un lot cu care ne putem îndeplini obiectivul, dar acum depinde și de cât de repede se vor rezolva problemele de la club. Să nu fie prea târziu. Să nu intrăm într-o pasă neagră, cum am pățit în sezonul trecut, când nu am câștigat etape la rând. Am primit o singură prima, cea pentru victoria cu Oțelul, prima venită din partea conducerii clubului, care a făcut niște eforturi să motiveze jucătorii”, a spus antrenorul Rapidului.

Rapidiștii aproape că și-au pierdut răbdarea, nu și simțul umorului. “Ni s-a transmis de la Primărie să așteptăm cotele de la guvern, cotele apelor Dunării la Paștele Cailor”, bodogănește unul dintre jucători.

Dragoș Sfrijan a mărturisit că jucătorii se întreba zilnic prin vestiar când își vor primi măcar o parte din restanțele financiare. Unii sunt fotbaliști în Liga a II-a, dar vin pe jos la antrenamente, de la hotelul din Șcheia unde sunt cazați “stranierii”, la stadionul Areni.

“Sunt niște bani pe care îi avem de primit din urmă. În fiecare zi ne întrebăm când mai primim ceva. Dacă s-ar rezolva problemele financiare, am sta și noi numai cu gândul la fotbal, la antrenamente. Încercăm însă să uităm de orice problemă, când intrăm pe teren. Sperăm ca lucrurile să revină la normal cât mai repede”, a declarat mijlocașul Rapidului.

Alex Apostol este și el unul dintre jucătorii care au venit să facă foamea la Suceava. Mijlocașul venit de la Concordia nu regretă însă că a rămas pe Areni. Recunoaște însă că Rapidul este un club cu probleme, din moment ce, deși oferă unele dintre cele mai mici salarii din Liga a II-a, nu-și permite să le plătească nici pe acelea.

“Din câte am înțeles, problemele sunt la Primărie, nu la club. Nu avem nimic de făcut, decât să așteptăm. Nu-mi pare rău ca am rămas la Suceava. Am rămas pentru că avem un grup unit, pentru suporteri, pentru galerie., Sper însă să se rezolve cu banii. Asta e singura problemă. Unii dintre noi venim de departe, alții au familii, copii. Nici nu sunt niște salarii mari, chiar sunt unele dintre cele mai mici din Liga a II-a. Dacă nici acestea nu se dau, înseamnă că este o problemă. Să nu mai vorbit că sunt destule prime neachitate și din sezonul trecut”, a declarat Alex Apostol la conferința de presă săptămânală a Rapidului.

Pentru “ceferiști” urmează o nouă perioadă de foc cu trei meciuri în decurs de o săptămână. Mâine joacă la Berceni, miercuri, de la ora 15.00, întâlnesc Baloteștiul pe Areni, iar peste trei zile joacă tocmai la Constanța, în compania Farului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

9 Comentarii

  1. normal au dreptate saracii cand ajunge tata de la stadion cu buzunarele goale si nu aduce nimic in sacosa copii nu stiu ca cei de la primarie mananca ce le pofteste sufletul.Dati banii oamenilor daca vreti fotbal de calitate.

  2. D-LE PRIMAR PANA ACUM NU LE DADEATI BANI CA NU JOACA FOTBAL.ACUM CAND JOACA SI AU REZULTATE IAR NU LE DATI.FACETI CEVA SI DATILE BANII PE CARE II MERITA,DACA VRETI SA NU SE PIARDA FOTBALUL LA SUCEAVA.ASTA DACA VA PASA DE NOI SUPORTERII CARE SUNTEM CETATENI AI ACESTUI ORAS.

  3. Cine-l tot voteaza pe Lungu` nasului?Eu?Daca Primaria Sucevei nu are 16o de mii de euroi sa dea echipei de fotbal,atunci e vorba de INCOMPETENTA!De ce se lasa Moldovan mintit de Lungu si-i minte la randul lui pe jucatori?!?Pai daca visteria Primariei e goala,cand si-a luat Lungu ultimul salariu?Sau numai jucatorii trebuie sa munceasca degeaba?!?(tudoreanu nu se pune,el…la pod la Itzcani!)Si,de fapt,daca tot e goala visteria Primariei atunci de ce mai iau salarii angajatii ei in frunte cu Primarele?Curat murdar,Coane Iancule!

  4. nu le da nici un ban primare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!da-le cate ceva in cat mai multe transe.bv domnule Lungu.Imi place vrajeala lui tudoreanu asta.cica tre sa avem grija sa nu intram intr-o pasa proasta HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *