Ghinion de campion

Medaliat cu bronz la Cupa Romaniei la Box – Seniori ce a avut loc la Iasi in cursul saptamanii trecute, Andrei Bejinariu nu a putut sa atace titlul de campion al categoriei 54 de kilograme din cauza unei accidentari.

In periplul sau catre treapta a doua a podiumului de premiere, Bejinariu l-a invins in primul meci prin KO tehnic in repriza a doua pe un sportiv de la CFR Iasi, iar in cel de-al doilea meci l-a intrecut la diferenta mare de puncte pe aradeanul Iulian Morar. Din pacate, medicii nu i-au permis suceveanului sa intre in ring pentru a lupta in finala impotriva dinamovistului Iulius Pzo, accidentarea la centura scapulara a umarului drept fiindu-i fatala.

Gustul amar al ratarii finalei nu l-a retinut pe Andrei “Box” sa aprecieze modul in care a fost organizata gala de la Iasi: “Mi-a plăcut cum a fost organizată această întrecere, sala a fost tot timpul plină şi s-a văzut că oamenii din Iaşi iubesc boxul. Îmi pare rău că din cauza accidentării la umăr nu am putut juca finala”.

Medalia de argint obtinuta de Bejinariu este cu atat mai insemnata daca tinem cont de faptul ca aceasta a fost prima participare a tanarului de doar 19 ani la o competitie cu meciuri individuale destinata seniorilor. Aflat inca la o varsta frageda, boxerul sucevean se poate mandri deja cu medaliile de bronz castigate la Campionatul National de Box la Juniori din anul 2006 si Campionatul National de Box la Seniori pe echipe din anul 2008, dar si cu titlul de vicecampion national de tineret in anul 2008.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *