Ghervan, validat de FRH

Petru Ghervan a fost validat in functia de director tehnic al echipelor nationale de handbal ale Romaniei.

Decizia a fost luata astazi, in cadrul unei sedinte a Comitetului Director din cadrul Federatiei Romane de Handbal, la care au luat parte toti antrenorii loturilor nationale. Mai multa transparenta in selectionarea jucatorilor la lot si structurarea unor anumite tipuri de antrenament pentru cei aflati in atentia echipelor nationale. Acestea ar fi principalele obiective din fisa postului preluat de actualul manager de la Csu.

A fost o sedinta lucrativa, in care s-au prezentat anumite proiectii in ceea ce priveste echipele nationale de seniori. Pentru mine, odata cu numirea in aceasta functie, cel mai important e sa gasim instrumentele necesare pentru avea mai multa claritate la lot si la cluburile care dau jucatori la loturile nationale. Este vorba de o reglare a activitatii administrative si de structurarea anumitor tipuri de antrenament pe care jucatorii aflati in atentia nationalelor trebuie sa le urmeze”, a declarat Petru Ghervan, dupa sedinta de astazi a Comitetului Director al federatiei.

Cel putin in urmatoarele sase luni, Petru Ghervan va ocupa functia de director tehnic al echipelor nationale in paralel cu cea de manager al gruparii locale Csu Suceava. “In urmatoarele sase luni, raman la Csu, cu toate functiile pe care le detin aici. Chiar am incercat sa prezint si inconvenientele faptului ca sunt mai mereu la Suceava. Voi participa la actiunile nationalelor, dar nu se pune deocamdata problema sa fac deplasari alaturi de vreo echipa”, a precizat Petru Ghervan.

In urma cu circa doi ani si jumatate, Petru Ghervan a mai ocupat pentru doua luni functia de selectioner al echipei nationale de handbal masculin, de unde, oficial, a demisionat din cauza problemelor de sanatate.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ghervan, validat de FRH"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*