Sa ne amintim de 2004!

Antrenorii formatiilor CSU Suceava si HC Odorhei au cazut de comun acord la finalul partidei de joi seara ca handbalistii suceveni au facut fata cu brio in fata liderului clasamentului. Tehnicianul oaspetilor, Vlad Caba, a atras atentia ca daca actuala echipa a Sucevei se va distruge va fi foarte greu ca handbalul de aici sa-si revina.

„Si astazi, poate mai putin decat in datile trecute, a fost un meci placut, tensionat si echilibrat. Diferenta din clasament nu s-a vazut in totalitate in timpul jocului, iar meritul este al echipei din Suceava, care s-a ridicat la un nivel de joc bun. Diferenta de gabarit si de valoare s-a vazut, dar felicit adversarii pentru evolutia din aceasta seara si pe domnul profesor Ghervan pentru ca reuseste sa mentina handbalul la Suceava si stiu ca nu este usor. Daca treaba se distruge, va fi foarte greu de reconstruit. Pe aici au trecut echipe bune, galonate care au pierdut in trecut si asta face ca in aceasta sala sa se joace si sa se castige destul de greu. Le doresc celor de aici succes in lupta pentru ramanerea in Liga Nationala si sunt convins ca ne vom reintalni si anul viitor”, a spus Vlad Caba.

De cealalta parte, antrenorul „studentilor”, Petru Ghervan a remarcat daruirea elevilor sai in disputa cu harghitenii: „Jucatorii nostri s-au mobilizat, au facut un meci foarte bun, din dorinta clara de a multumi publicul si de a le multumi celor care ne sustin in acest demers greu de a ramane in Liga Nationala. Despre joc, au fost situatii in care am luptat de la egal la egal cu adversarul, dar atunci cand acesta s-a impus prin putere si prin relatiile de joc foarte bine puse la punct, jucatorii nostri au cazut. Pentru jucatorii nostri a fost clar ca in momentele de sincopa, in momentele in care am cazut si am primit contraatac in situatii in care nu am terminat atacul nostru cu aruncare la poarta, ca mai avem de munca si mai trebuie sa crestem. Dorinta lor de a creste este vizibila, asta ma bucura, dar ce este mai greu de acum urmeaza.”

Petru Ghervan a tinut sa dea o replica vis-a-avis de criticile aduse in ultima perioada echipei locale de handbal.

„Daca este sa luam strict rezultatele din ultima perioada, acestea pot nemultumi pe oricine, dar i-as invita pe cei care au curiozitatea sa vada cam cum eram in 2004 sau 2005 cand eram in aceeasi situatie de reconstructie si sa vedem scorurile de atunci. Atunci insa nimeni nu avea aceste asteptari, publicul are dreptate, oamenii au dreptate. Niciodata nu este placut cand pierzi, dar trebuie sa ne pastram simtul masurii si sa ne vedem de obiectivele pe care le avem”, a spus tehnicianul sucevean.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sa ne amintim de 2004!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*