Ghervan explică alegerea

Petru Ghervan a explicat motivele care au stat la baza numirii lui Dumitru Bernicu in functia de antrenor principal al Universitatii II, precizand ca fostul director al Lps este doar o solutie provizorie pentru banca “studentilor mici”, pana la finalul sezonului, pe care a luat-o dupa o consultare prealabila cu Razvan Bernicu.

Dumitru Bernicu este o solutie provizorie pentru functia de antrenor al echipei a doua, o solutie pentru aceste doua luni si jumatate cate au mai ramas pana la finalul sezonului. Situatia financiara a clubului nu permite alte variante in acest moment, dar cred ca este o alegere echilibrata, corecta, pentru ca domnul Dumitru Bernicu ramane totusi un om de handbal, care a obtinut niste rezultate notabile, chiar medalii, la nivel national. Am ales aceasta solutie tocmai pentru a unifica pregatirele celor doua echipe si ma bucur ca a acceptat functia pana in vara”, a precizat managerul Universitatii.

In prima etapa din cadrul returului Diviziei A la handbal masculin, echipa preluata de Dumitru Bernicu va primi vineri, de la orele 16.00, in sala Lps, vizita liderul la zi al clasamentului seriei de est, Steaua Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ghervan explică alegerea"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*