Ghervan: “Am jucat deschis”

Lipsa lui Chiruţ, subţirimea lotului şi avântul jucătorilor în atac. Acestea sunt, din punctul de vedere al lui Petru Ghervan, cauzele care au dus la înfrangerea Universităţii la Constanţa.

Directorul tehnic al Universitatii nu a putut fi prezent la Constanta din cauza unei probleme medicale, insa dupa meci a vorbit atat cu Leonard Bibirig, cat si cu tehnicianul gazdelor, Ion Craciun.

„Din cate am inteles, ambele reprize au fost la fel din punct de vedere al efortului depus. In prima repriza jucatorii nostri au lucrat, insa, combinativ si si-au respectat sarcinele de joc, iar in a doua au jucat cam individual si, in conditiile in care la Constanta au tot intrat jucatori odihniti, ne-a fost greu sa mai tinem ritmul. HCM-ul este un adversar greu, dar puteam sa jucam altfel. Eu sunt totusi bucuros ca am jucat deschis, la victorie si i-am tinut in sah pe adversari trei sferturi din meci. Ca pregatire este foarte bine, dar ca rezultat normal ca nu ne convine sa pierdem la zece goluri. Acesta este riscul. Noi asa jucam odata, cand eram mai tinerei, pierdeam la diferente foarte mari tocmai pe acest joc deschis, fara dorinta de a conserva o diferenta mai mica intre noi si ei, constienti ca pierdem”, a declarat Petru Ghervan.

Managerul Universitatii a admis ca forta echipei sucevene a avut de suferit din cauza lipsei lui Adrian Chirut: „Nu putem spune ca indiferent cine ar lipsi nu conteaza. Este foarte greu ca Mitrea sa joace coordonator un meci intreg si sa dea un randament foarte bun. Din pacate, pentru moment, acestea sunt solutiile pe care le avem la indemana.”

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *