Georom a câştigat Cupa

Trofeul editiei a doua a Cupei Primaverii Sport Resort a ajuns in vitrina celor de la Georom. Echipa condusa de Liviu Boca a castigat competitia disputata la sfarsitul saptamanii trecute pe terenul Sport Resort de langa serele din lunca Sucevei, dupa ce s-a impus in finala mare, cu scorul de 1-0, in fata Stegarilor. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Bogdan Crupenschi in prima repriza. In partea secunda, Stegarii au evoluat timp de cinci minute cu un jucator mai putin pe teren, dupa ce portarul Gabriel Sarcinschi a fost eliminat pentru un hent in afara careului.

Podiumul competitiei a fost completat de Albertino Star, care s-a impus in finala mica, cu scorul de 3-1, in fata celor de Full Construct. Echipa condusa de Ionut Huluba si-a asigurat victoria prin doua goluri marcate de Truscan, plus un autogol al adversarilor. De partea cealalta, invinsii au punctat pe tabela prin A. Neamtu.

Pe langa cupe, diplome, mingi si vouchere gratuite, la festivitatea de la final, organizatorii competitiei au acordat si trei premii speciale. Iosif Netbai (Georom) a fost desemnat cel mai bun jucator al competitiei, Gabriel Sarcinschi (Stegarii) a primit titlul de cel mai bun portar, in vreme ce Liviu Boca (Georom) a castigat titlul de golgheter, cu un total de 11 goluri inscrise pe parcursul Cupei Primaverii.

Georom a mizat pe parcursul Cupei Primaverii pe urmatorul lot de jucatori: Liviu Boca, Iosif Netbai, Petrica Netbai, Ioanid Netbai, Bogdan Crupenschi, Paul Spoiala, Valentin Bursuc, Andrei Piu, Liviu Ursaciuc, Ionut Astefanesei.

Rezultatele complete inregistrate la Cupa Primaverii

Grupa A:
Friends – FC IML 3-1
Linda Ecotil – Georom 1-6
Friends – Stegarii 0-1
Linda Ecotil – FC IML 1-1
Friends – Georom 1-4
Stegarii – FC IML 0-3
Friends – Linda Ecotil 1-4
Stegarii – Georom 6-2
Georom – FC IML 5-3
Linda Ecotil – Stegarii 0-0

Grupa B:
Full Construct – Albertino Star 1-3
Everypidis – Penty Team 5-1
Full Construct – “A” Team 2-0
Everypidis – Albertino Star 1-5
Full Construct – Penty Team 1-3
“A” Team – Albertino Star 0-1
Full Construct – Everypidis 6-0
“A” Team – Penty Team 0-3
Penty Team – Albertino Star 1-3
Everypidis – “A” Team 3-0

Semifinale:
Georom – Full Construct 1-1 (3-2, dupa penaltyuri)
Stegarii – Albertino Star 3-2

Finala mica:
Albertino Star – Full Construct 3-1

Finala mare:
Georom – Stegarii 1-0

Jocurile au fost arbitrate de Vasile Tacu.

Foto: Codrin Maleș

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *