Gavriloaia, golgheter în tur

Razvan Gavriloaia a fost principalul marcator al echipei locale de handbal in turul Ligii Nationale. Extrema dreapta de la Universitatea Suceava a marcat in prima jumatate de campionat un total de 67 de goluri, avand o medie de peste 5 reusite pe meci.

Pe locul secund in topul golgheterilor formatiei sucevene se afla Adi Mitrea, aceasta marcand 50 de goluri in portile adversarilor intalniti in cele 13 etape din tur. Coordonatorul “studentilor” este urmat de Florin Acatrinei, care, desi a evoluat in doar opt jocuri din pricina unei accidentari, si-a trecut in cont 47 de reusite, fiind si cel mai eficent jucator din lotul sucevean, cu o medie de aproape 6 goluri pe meci.

Urmatoarele pozitii sunt ocupate de Georgica Cantec (45 de goluri), ucraineanul Serghei Besarab (31 de goluri), tanarul Alin Rosu (23 de goluri), Silvian Amihaesei (21 de goluri) si Madalin Tutu (18 goluri). La zestrea de 351 de goluri stransa de echipa antrenata de Leonard Bibirig in prima jumatate a actualului sezon si-au mai adus contributia: Mihut Pancu (12 goluri), pivotii Eric Schroeder si Matei Serban (ambii cu cate 10 goluri), Bogdan Soldanescu (6 goluri), Alin Petrea (5 goluri), Adrian Chirut si Cozmin Tiganasu (fiecare cu cate doua goluri), Cristian Bursuc si Razvan Dumitras (cate un gol).

In general, cei mai buni marcatori ai echipei noastre au fost jucatorii care s-au implicat mai mult pe faza a doua si contraatac. In aceste conditii, golurile lui Gavriloaia vin ca niste consecinte firesti ale stilului nostru de joc”, considera managerul Petru Ghervan.

Clasamentul general al golgheterilor Ligii Nationale de handbal masculin este condus in acest moment de catre Darius Apolzan de la Pandurii Targu Jiu, cu 89 de goluri inscrise in prima jumatate de campionat urmat la cinci reusite de Cristian Ghita de la Stiinta Bacau. Podiumul general e completat de dinamovistul Mihai Cojocea, cu 78 de goluri, suceveanul Gavriloaia regasindu-se in acest top pe locul 9.

Daca in privinta fortei ofensive, Universitatea ocupa in acest moment doar locul 9 intr-o ierarhie virtuala a celor mai bune atacuri din campionat, cu o medie de 27 goluri/meci, in ceea ce priveste apararea, Andrei si compania au incasat in tur nu mai putin de 353 de goluri, cifre ce plaseaza echipa suceveana pe locul 6 intr-un top al celor mai ermetice defensive din Liga Nationala de handbal masculin.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Gavriloaia, golgheter în tur"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*