Gaură de 1 miliard

Joaca cu miliardele de lei din banii publici e la ordinea zilei in perimetrul dintre primarie si stadionul Areni. Dupa un scurt schimb de replici intre primarul Ion Lungu si presedintele Ciprian Anton, in care cifrele referitoare la bugetul echipei locale de fotbal s-au batut cap in cap, cele doua parti pareau ca au ajuns ieri la o suma comuna: Cetatea a beneficiat in 2009 de 13,7 miliarde de lei vechi.

Contactat telefonic, fostul presedinte al clubului sucevean, Dumitru Moldovan, a recunoscut gruparea de pe Areni a beneficiat in returul sezonului trecut, pe perioada mandatului sau, de 7,3 miliarde de lei vechi. “Am primit 1,7 miliarde dintr-o rectificare de buget pe 2008, plus alte 5,6 miliarde din bugetul pe 2009. Ambele sume se pot verifica in actele pe care le am“, a precizat Moldovan pentru GazetaSV.

De partea cealalta, precedesorul sau, Ciprian Anton, afirma miercuri cu certitudine ca “de la 1 iulie, de când am preluat eu clubul, am primit de la bugetul local suma de 5,4 miliarde de lei vechi“. Cumulate cele doua sume dau un total de 12,7 miliarde de lei vechi, scotand totodata la iveala o gaura de 1 miliard in suma pe care pretinde ca a trimis-o municipalitatea catre clubul Cetatea pe parcursul anului 2009.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *