Gata sa primeasca banii

Rapid Suceava va primi cele 3 miliarde pe care municipalitatea le-a rezervat in 2010 pentru fotbal. Proiectul depus de ceferisti pentru atragerea de fonduri nerambursabile de la Primarie a avut castig de cauza in fata celui de la Sporting Suceava.

La selectia de proiecte desfasurata luni, 3 miliarde au fost destinate fotbalului. Pentru acest capitol au concurat doua cluburi, Rapid si Sporting, ceferistii avand castig de cauza. In aceeasi situatie este si Asociatia Judeteana de Natatie, structura care va primi cele 250 de milioane destinate inotului. In schimb, echipa locala de handbal mai trebuie sa astepte ceva timp pana sa ii fie atribuite cele 10 miliarde.

“La capitolul sport, si-au adjudecat fondurile doar fotbalul si inotul. O parte dintre celelalte s-a calificat pentru faza urmatoare, intrucat nu a existat competitie si nu se poate adjudeca la prima strigare. Este vorba despre handbal, volei, atletism, planorism si hochei. Vom repeta licitatia in aceste acazuri in luna aprilie. ”, a anuntat primarul Ion Lungu.

Primaria municipiului Suceava a pus in acest an la bataie 19,75 miliarde de lei vechi pentru sport si 2 miliarde pentru cultura.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *