Gata cu vacanţa la Rapid!

Gata cu vacanta la Rapid! Luni, la ora 15.00, se suna adunarea pe Areni. Dupa o pauza de aproximativ sase saptamani, “ceferistii” isi vor relua pregatirile pentru partea secunda a campionatului cu un obiectiv precis: mentinerea in Liga a II-a.

Ramas deocamdata de unul singur la conducerea bancii tehnice, antrenorul Bogdan Tudoreanu mizeaza pe prezenta a circa 20 de jucatori la reunirea lotului. Din vechea garda, conducerea clubului a rechemat 17 jucatori la pregatiri: Bogdan Pascal, Andrei Arteni, Claudiu Velescu, Dorin Semeghin, Mircea Negru, Andrei Cerlinca, Ciprian Sumanariu, Radu Sava, Iulian Ionesi, Vlad Stanescu, Catalin Golofca, Radu Lutac, Ionut Plamada, Cristian Spatar, Andrei Fedorovici, Ionut Dutica si Ciprian Nastasiu. Pe langa acestia, la primul antrenament pe care “ceferistii” il vor efectua in acest an sunt asteptati si mai multi jucatori de la concitadina Sporting, printre care Bagu, Nechitoaia, Kuruc sau Gheorghiciuc.

Intr-o situatia aparte se afla Cornel Cainari si Constantin Ferariu, care, desi sunt doriti in continuare pe Areni, au inceput pregatirile de iarna cu alte echipe. Primul se antreneaza cu SC Bacau, in vreme ce al doilea se pregateste cu Gloria Buzau. Un alt caz special este cel a lui Daniel Balan, pe care oficialii “ceferistilor” incerca sa-l convinga sa continue la Rapid in detrimentrul ofertei de la Universitatea Craiova.

Rapidistii nu si-au schitat inca programul de pregatire din aceasta iarna. N-au stabilit nici programul meciurilor amicale, nici daca vor efectua sau nu un cantonament montan, acest ultim lucru urmand sa fie discutat in intalnirea pe care primarul Ion Lungu a programat-o maine dupa-amiaza cu Dumitru Moldovan (presedinte Rapid), Gabriel Clim (patron Rapid) si Ion Prichici (patron Sporting).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. se aude ca se va renunta la play-off si play-out si se va face o singura serie de B cu 22 de echipe din campionatul urmator ! fara sa supar pe cineva cu lotul actual (fara Cainari ,Balan , Ferariu etc) si fara un antrenor principal bun si la locul pe care il ocupam acum nu vom avea nici o sansa si suntem ca si retrogradati ! maine la sedinta cu primarul domnii Clim , Prichici , Moldovan daca sunt pentru a avea si din campionat viitor fotbal de liga 2 ar trebui ca sa faca tot posibilul si sa-l convinga pe primar ca ne mai trebuie cel putin 3 jucatori peste ce avem si un antrenor principal ! daca vor merge ca niste pisoiasi si se vor gudura pe langa stapanul cu banii atunci ne va astepta liga 3 si cu greu vom mai avea fotbal de liga 2 la Suceava !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *