Gata cu vacanţa la CSU

Final de vacanta pentru componentii echipei de handbal CSU Suceava. Dupa o pauza de aproximativ trei saptamani, “studentii” reiau pregatirile in vederea partii secunde a Ligii Nationale. La apelul pe care antrenorii Petru Ghervan si Razvan Bernicu il vor da luni, la orele 17.00, in sala Liceului cu Program Sportiv sunt asteptati toti componentii lotului, exceptie facand doar Gabriel Burlacu, care se afla in aceste zile in cantonament cu echipa nationala de tineret a Romaniei. La reunire este asteptat inclusiv Alin Petrea, recuperat in mare parte dupa accidentarea la genunchi suferita in luna octombrie.

Pana la primul meci oficial din 2015, programat pe 31 ianuarie, Tarzioru si compania se vor antrena la Suceava, unde “alb-albastrii” vor alterna antrenamentele fizice cu sedintele de pregatire in sala de forta. Tot in aceasta perioada, “studentii” intentioneaza sa perfecteze si cateva meciuri de verificare, primul adversar luat in calcul in acest sens fiind Stiinta Bacau. “Cu siguranta vom juca unul-doua meciuri amicale cu Bacaul. Ar fi buna si varianta unui turneu de pregatire. Asteptam o confirmare in acest sens pana la finalul saptamanii. Avem 25 de zile la dispozitie pentru a ne pune jocul la punct pentru partea secunda a campionatului. Va fi o perioada decisiva pentru noi, in care trebuie sa ne concentram in special pe jocurile cu Steaua, Timisoara, Vaslui si Targu Jiu”, a declarat Petru Ghervan.

Si-ar mai dori sa achizitioneze un portar

Tehnicianul sucevean a precizat ca pauza competitionala din aceasta iarna ar putea aduce si cateva mici schimbari la nivelul lotului de jucatori, unde CSU are nevoie de inca un portar, in conditiile in care Cristi Tcaciuc nu este refacut inca dupa operatie de hernie de disc la care a fost supus in luna noiembrie a anului trecut. “Pana la finalul saptamanii, sper sa definitivam si structura lotului. Mi-as dori sa ne mai intarim cu unul-doi jucatori. Sansele noastre sunt discutabile in momentul in care stai intr-un singur portar (n.r. Spiridon)”, a precizat Petru Ghervan.

CSU Suceava va sta in prima etapa programata in 2015, trupa antrenata de Petru Ghervan si Razvan Bernicu urmand sa reintre in focul meciurilor oficiale din Liga Nationala de handbal masculin odata cu runda a XVII-a a sezonului regulat, programata pe data 31 ianuarie, cand “studentii” se vor deplasa pe terenul formatiei Dinamo Bucuresti. Dupa prima parte a campionatului, formatia suceveana ocupa penultimul loc in clasament, cu doar 9 puncte acumulate in 14 meciuri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Gata cu vacanţa la CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*