Ganduri de promovare

Pentru prima data de la desfiintarea Cetatii, primarul Ion Lungu a anuntat ca isi doreste din nou o echipa in esalonul secund al fotbalului romanesc. Sperantele sale se leaga de Rapid Suceava, echipa careia ii promite o finantare mai mare in cazul in care va lupta pentru promovarea in Liga a II-a.

Pana in acest moment, Primaria a virat in contul clubului Rapid suma de 500 de milioane le vechi din cele 3 miliarde pe care ceferistii le au alocate pentru acest an. Ion Lungu asigura insa conducerea “alb-visiniilor” ca in functie de parcursul din aceasta toamna, ar putea suplimenta bugetul echipei locale de fotbal.

“Sper ca echipa Rapid, care joaca in acest moment pe stadionul Areni, sa poata face performanta in continuare. Noi avem deocamdata un program de finantare cu ei prin care sa le dam 3 miliarde de lei vechi. In masura in care vor fi sanse sa promovam in Liga a II-a la sfarsitul turului din noul sezon, ne vom gandi la o finantare mai substantiala. Nu are rost sa ne mai complicam cu vreo alta echipa. Vom propune in Consiliul Local ca si criteriu de performanta promovarea in Liga a II-a.”, a anuntat Ion Lungu.

Cu o etapa inainte de finalul campionatului, Rapid Suceava ocupa locul 6 in clasamentul primei serii din Liga a III-a.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ganduri de promovare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*