„Galben-verzii” şi-au primit salariile restante pe decembrie. Cristi Popovici va lua 24 de jucători în cantonament

Foresta vestiare

Componentii divizionarei secunde Foresta au primit o veste buna chiar inainte de plecarea in cantonament. Conducerea clubului de pe Areni si-a onorat promisiunile fata de jucatori, iar vinerea trecuta le-a achitat acestora salariile restante pe decembrie. Conform presedintelui Consiliului de Administratie, Andrei Ciutac, salariile au fost achitate din banii veniti de la sponsorii echipei.

Miercuri pleaca in cantonament la Campulung

Jucatorii Forestei vor trece la cea mai grea perioada a pregatirilor de iarna, “galben-verzii” urmand sa plece miercuri intr-un cantonament de zece zile la Campulung Moldovenesc. Cristi Popovici a anuntat ca va lua in acest stagiu montan un lot de 24 de jucatori, printre care noi-venitii Catalin Vraciu (ACS Poli Timisoara), Robert Grumezescu (ACS Berceni) si Alexandru Ivan (ex – Bucovina Pojorata), dar si patru tineri de perspectiva de la LPS Suceava, este vorba de Cosmin Coroama, Cosmin Buziuc, Alin Florescu si Florin Munteanu.

Care este lotul de jucatori care va urca la munte

Foresta miza in cantonamentul de iarna pe urmatorul lot de jucatori: Toma Niga, Vlad Hantascu si Florin Munteanu – portari, Daniel Lung, Alin Mutu, Alessandro Masella, Dudu Druga, Dorin Semeghin, Daniel Balan si Ionut Mihalachioaie – fundasi, Vlad Stanescu, Vasile Danila, Cornel Cainari, Lucian Dumitriu, Constantin Aeroaiei, Andrei Cerlinca, Catalin Strugariu,  Alexandru Ivan, Cosmin Buziuc si Alin Mugurel Florescu – mijlocasi, Bogdan Rusu, Catalin Ciprian Vraciu, Robert Grumezescu si Cosmin Coroama – atacanti.

COMENTARII:

6 Comentarii la "„Galben-verzii” şi-au primit salariile restante pe decembrie. Cristi Popovici va lua 24 de jucători în cantonament"

  1. unde sunt FUNDASII???FUNDASII CENTRALI???SAU LUAT APROAPE 40 DE GOLURI!!!!!SAU JUCAM DIN MOU CU PETARDA DE MASSELA???

  2. DE ACUM INAINTE LA MUNCA.TREBUIE SA VA LUATI REVANSA IN URMTOARELE MECIURI CARE AU MAI RAMAS DE JUCAT DIN RETUR FATA DE INIMOSII SPECTATORI SUCEVENI SI PRIN REZULTATE BUNE O SA REUSITI SA UMPLETI DIN NOU TRBUNELE ARENIULUI.HAI FORESTA!!!

  3. Nici un fundas central nou ? Aici la fundasi centrali si la mijloc o sa suferim mult!

  4. tinar de perspectiva ieste si Martin ,atacant care confirma cel putin in liga 4 deocamdata si care e curtat si de alte cluburi din alte judete

  5. Goian daca tinea asa mult la Suceava acum trebuia sa fie stalpul aparari daca tot a cedat asa usor la functia de Presedinte .Simplu lua ghetele in picioare si incepea pregatirea alaturi de mai in varsta Semi si Balan.Dar el un tip ce trebuie inplorat sa faca ceva cum sa intamplat in vara.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*