Gala Premiilor LPS Suceava 2017

Liceul cu Program Sportiv din Suceava si-a premiat elevii cu cele mai bune performante obtinute pe plan sportiv in anul competitional 2017. Oficiata in aula de la LPS, festivitatea de premiere de joi dimineata a scos in evidenta sportivi de la toate sectiile: lupte greco-romane, atletism, fotbal, handbal, rugby si volei. Campioana balcanica si multipla medaliata pe plan national, Angela Olenici a ocupat pentru al doilea an consecutiv primul loc in topul intocmit de conducerea Liceului Sportiv. Atleta pregatita de Toader Flamand a fost urmata in clasament de luptatorul Teodor Chira, care a cucerit in acest an nu mai putin de cinci medalii nationale. Component al lotului national de alergare montana, alaturi de care a obtinut argintul la Campionatul Balcanic, Alexandru Tocila a ocupat locul 3.

Component al lotului national de juniori, voleibalistul Alexandru Rata a ocupat locul 4, in vreme ce luptatorul Bogdan Pop s-a clasat pe locul 5. Component al lotului national de juniori, handbalistul Claudiu Lazurca a ocupat locul 6, in timp ce pe locul 7 s-a clasat rugbistul Marius Cora, urmat de un alt luptator, este vorba de Marian Hangalet.  Fundas dreapta la Foresta, fotbalistul Adrian Onofras, a ocupat locul 9, in vreme ce handbalistul Ionut Logofatu a incheiat topul 10.

Cu patru titluri nationale cucerite in acest an, Angela Olenici are planuri mari pentru 2018, cand vrea sa-si indeplineasca baremul pentru Campionatul Mondial de juniori I. “Angela s-a pregatit foarte bine, dovada ca a obtinut patru titluri nationale la 800 si 1.500 de metri, atat in aer liber, cat si in sala. Apoi a reusit sa termine pe primul loc la Balcaniada din Turcia. La Campionatul Mondial din Kenya a venit pe locul 9. Emotiile de concurs si vacarmul creat de cei 60.000 de spectatori au facut-o sa scoata un timp mai slabut decat acasa. Sper ca anul 2018 sa fie incununat cu o calificare la Campionatul Mondial de juniori I”, a declarat antrenorul Toader Flamand.

Si luptatorul Teodor Chira, clasat pe locul secund in topul LPS, a avut un an 2017 prolific. “A fost un an foarte bun pentru mine, cu cinci medalii de aur. Ma asteptam chiar la sase, dar in Cupa Romaniei, la Putna, am pierdut finala in ultimele zece secunde. In 2018, vreau o medalie la Campionatele Nationale de Tineret, care sa ma duca la Mondiale”, a spus sportivul antrenat de Valerica Gherasim.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Gala Premiilor LPS Suceava 2017"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*