Gala premiilor LPS 2013

Liceul cu Program Sportiv din Suceava si-a premiat elevii cu cele mai bune performante obtinute pe plan sportiv in anul competitional 2013. Oficiata de catre directorul Ioan Radu, festivitatea de premiere de astazi a scos in evidenta sportivi de la sase discipline sportive: lupte, atletism, fotbal, handbal, rugby si volei.

Medaliat cu aur la Campionatele Nationale Scolare, participant la Campionatul Mondial si castigator a trei turnee internationale, luptatorul Teodor Horatau, pregatit de profesorul Andrei Bolohan, a ocupat primul loc in clasamentul celor mai buni sportivi ai liceului. Pozitia secunda in topul general intocmit de conducerea LPS i-a revenit atletei Simona Caziuc, multipla medaliata pe plan national si participanta la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Olanda. Podiumul general a fost ocupat de o alta sportiva pregatita de profesorul Teodor Flamand, este vorba de atleta Ioana Pascar. Totodata, conducerea LPS Suceava a intocmit clasamente separate pe fiecare disciplina sportiva, in aceste topuri remarcandu-se rapidistul Andrei Cerlinca (fotbal), Gabriel Burlacu (handbal), Laurentiu David (rugby), Roxana Ilasi (volei) si desigur Teodor Horatau (lupte) si Simona Caziuc (atletism).

Lista celor mai buni sportivi pe discipline sportive:

Fotbal:
1. Andrei Cerlinca
2. Adrian Vornicu
3. Toma Niga

Handbal:
1. Gabriel Burlacu
2. Relu Chirila
3. Bogdan Cozorici

Volei:
1. Roxana Ilas
2. Mariana Fedic
3. Laurentiu Filimon

Rugby:
1. Laurentiu David
2. Sebastian Beldiman
3. Andrei Portariu

Lupte:
1. Teodor Horatau
2. Viorel Strugariu
3. Sebastian Prepeliuc

Atletism:
1. Simona Caziuc
2. Ioana Pascar
3. Mihai Romas

La finalul festivitatii de premiere de astazi, directorul Liceului cu Program Sportiv Suceava, Ioan Radu, a concluzionat: “La Liceul cu Program Sportiv din Suceava inca se mai face sport si inca se mai face performanta, asta in ciuda conditiilor care sunt. Este foarte imbucurator faptul ca spre liceul nostru inca se mai indreapta copii, copii talentati, copii cu dorinta de a face performanta. Noi le stam la dispozitie, doar ca suferim din pricina bazelor sportive si a conditiilor pe care le oferim. Cu toate acestea, asa cum s-a procedat in fiecare an, si in acest an am organizat o premiere. A fost putin diferita fata de anii trecuti pentru a stimula un numar cat mai mare de elevi. Cred ca pentru ei conteaza ca la finalul anului sa fie nominalizati intre primii sportivi ai sectiei respective.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Gala premiilor LPS 2013"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*