Gala arbitrilor suceveni

Pentru o seara, arbitrii suceveni au lasat din mana fluierul, fanionul, cronomentru si cartonasele pentru a lua parte la o minigala de premiere a celor mai buni cavaleri ai fluierului din ultimul an competitional. Organizat de catre Subcomisia de Arbitri Suceava, evenimentul a reunit sambata seara, in restaurantul Old Times, circa 40 de arbitri din municipiul Suceava si numai. Astfel, in urma notelor, a rezultatelor si a contributiei aduse la bunul mers al arbitrajului sucevean, trioul format din Ghita Ignatescu, Ovidiu Vranau si Ioana Vrajitoriu a primit titlul de “cea mai buna brigada suceveana din 2012”.

Nu a fost ocoliti nici cei care de curand au dat meseria de arbitru pe cea de observator, printre cei recompensati la aceasta rubrica fiind Emil Radasanu, Cristi Paduraru sau Marius Suhan, ultimul punand capat carierei de arbitru in urma cu doar doua saptamani. De la banchetul de sambata nu au lipsit presedintele AJF Suceava, Aurel Daicu, presedintele CJA Suceava, Dumitru Antoniu, purtatorul ecusonului FIFA, Sebastian Gheorghe sau presedintele Subcomisiei Suceava, Vasile Tacu, ultimul fiind si maestru de ceremonie.

In alta ordine de idei, cavalerii fluierului din judet au anuntat ca sambata, 29 decembrie, vor lua parte la prima editie a Memorialului “Lilioara Gramada”, competitie organizata in amintirea fostei sefe a arbitrajului judetean, trecuta in nefiinta la finele anului trecut.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Gala arbitrilor suceveni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*