Gag şi Şuhani, aur la CNU

Atletii legitimati la CSU Suceava au cucerit doua titluri de campion si unul de vicecampion la Campionatele Nationale Universitare indoor gazduite la finalul acestei saptamanii de Sala Sporturilor din Bacau.

Suceveanul Catalin Suhani a castigat medalia de aur in proba de 5.000 de metri mars, dupa ce a trecut linia de sosire cu timpul de 21 de minute, 47 de secunde si 5 sutimi, la mai bine un minut si jumatate in fata celui de-al doilea clasat.

Cu medalia de aur la gat a coborat de pe podium si Andrei Gag (foto), sportivul pregatit la CSU Suceava de Ioan Zanfirache reusind sa se impuna fara emotii in proba de aruncarea greutatii, cu o performata de 19 metri si 52 de centimetri.

Cea de-a treia medalie a delegatiei de la CSU Suceava a venit in proba feminina de 3.000 de metri mars, unde Angela Agapi a cucerit argintul, cu timpul de 15 minute, 43 de secunde si 31 de sutimi. In alte doua randuri, sucevenii au ratat de putin podiumul de premiere prin Sanzaiana Silvia Mandiuc, locul 4 in proba de 3.000 de metri mars, si Stefan Dornean, locul 4 in proba de 5.000 de metri mars.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Gag şi Şuhani, aur la CNU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*