Gag, Rusu şi Doroftei, protagonişti în prima zi a Campionatelor Naţionale

Andrei Gag, Dorin Andrei Rusu si Gabiela Doroftei s-au numarat printre protagonistii primei zile a Campionatului National de atletism, competitia ce avut loc in sala “Lia Manoliu” din Bucuresti. Aflat in plina pregatire pentru Campionatele Europene de sala, Andrei Gag (CSU Suceava) a castigat sambata proba de aruncare a greutatii, cu un rezultat de 19 metri si 67 de centimetri.

Dorin Andrei Rusu (foto), sportiv pregatit la Dorna Vatra Dornei de Cristian Prasneac, s-a impus in proba de 1.500 de metri, dupa ce a trecut linia de sosire cu timpul de 3 minute, 50 de secunde si 18 sutimi, la peste doua secunde in fata unui alt sucevean, Bogdan Macovei, legimat acum la Olimpia Bucuresti.

Gabriela Andreea Doroftei, atleta pregatita de Erzilia Tampau la CSM Suceava a confirmat forma buna de la Cupa Bistritei si a sosit la nationale pe locul secund in proba de 1.500 de metri, cu 4 minute, 36 de secunde si 99 de sutimi.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Gag, Rusu şi Doroftei, protagonişti în prima zi a Campionatelor Naţionale"

  1. Îl dați pe Andrei Gag ca fiind de la CSU Suceava, cei de la ProSport zic că este de la Arad, care-i adevărul?.Eu știu că este de-al nostru.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*