Gag, port-drapelul României la Europene

Andrei Gag - Cupa Europei - Arad

Atletul Clubului Sportiv Universitar din Suceava, Andrei Gag, va fi port-drapelul României la Campionatele Europene de Atletism. Ajunsă la a 23-a ediție, întrecerea va avea loc între 5 și 10 iulie, la Amsterdam, și va reuni atleți din 50 de țări.

Campionatele Europene de Atletism vor avea un număr record de participanti, 1.473, cu 34 în plus față de ediția precedentă, desfășurată la Zurich. Germania deplasează lotul cel mai numeros – 110 atleți, urmată de Marea Britanie – 103 și Spania – 89. Romania va fi reprezentată de o delegație de 23 de sportivi.

Revenit recent la antrenamente după ce a suferit o accidentare la mână, aruncătorul legitimat la CSU Suceava, Andrei Gag, va fi port-drapelul țării noastre.

„Sunt onorat că am fost desemnat să fiu port-drapel la Europene şi mândru că pot reprezenta România la competiţii de anvergură”, a declarat Andrei Gag.

Proba masculină de aruncare a greutății reunește 30 de sportivi și este programată miercuri, începand cu ora 12:25, ora României.

Până acum, tricolorii au cîștigat 38 de medalii la Campionatele Europene, dintre care 7 de aur, 21 de argint și 10 de bronz.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Gag, port-drapelul României la Europene"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*