Gafiţa a semnat pe un sezon

Rapid Suceava si-a definitivat lotul de jucatori cu care ataca sezonul de primavara al Ligii a II-a odata cu inregimentarea lui Cristinel Gafita, atacantul in varsta de 27 de ani semnand astazi un contract valabil pe un sezon cu gruparea de pe “Areni”.

Gafita este un mare castig pentru noi. Are experinta necesara sa ne ajute la indeplinirea obiectivului. Nu degeaba a fost golgheterul Ceahlaului timp de doua sezoane. Este in urma cu pregatirea fizica, iar momentan nu cred ca poate duce mai mult de o repriza in teren. In doua saptamani, sper insa sa ajunga la capacitate maxima”, a precizat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Tehnicianul “ceferistilor” se declara multumit in privinta lotului pe care il are la dispozitiei: “Lotul este destul de echilibrat, avem dubluri pe toate posturile. In locul lui Florin Plamada l-am adus pe Ferariu, iar in avanposturi il avem acum pe Gafita. La mijloc poate ca stam un pic mai prost dupa plecarea lui Cainari”.

Tudoreanu a precizat ca nu are probleme in alegerea celor doi jucatori sub 21 de ani pe care e obligat sa-i titularizeze. “Avem destule solutii in aceasta privinta. Pe langa Cerlinca, care a confirmat in tur, avem inca cel putin trei jucatori pe care ii putem titulariza, iar aici ma refer la Arotaritei, Bagu sau chiar la portarul Hantescu. Mai greu stam cu seniori”, a precizat antrenorul Rapidului.

Seful bancii tehnice de pe Areni a salutat si convocarea lui Andrei Cerlinca la echipa nationala sub 19 ani a Romaniei, mijlocasul Rapidului urmand sa faca parte din lotul cu care tricolorii vor aborda dubla amicala cu reprezentativa similara a Irlandei, dubla programata pe 4 si 6 martie, in fieful britanicilor. “Este un lucru benefic pentru el. Sper sa dea randamentul asteptat. Totodata, asa cum am mai spus, sper ca aceasta convocare a lui Cerlinca sa fie o motivatie in plus si pentru ceilalti jucatori tineri pe care il avem in lot”, a mai spus Ted.

Rapid Suceava va miza in sezonul de primavara al Ligii a II-a pe un lot de 22 de jucatori: Catalin Pascal, Vlad Hantescu – portari, Daniel Balan, Dorin Semeghin, Constantin Ferariu, Radu Sava, Vasile Vitu, Cristian Spatar, Ionut Dutica, Razvan Bagu, Claudiu Velescu, Vlad Stanescu, Andrei Fedorovici, Ciprian Sumanariu, Andrei Cerlinca, Catalin Golofca, Alexandru Ioancea, Costel Arotaritei, Ionut Plamada, Iulian Ionesi, Mircea Negru si Cristinel Gafita – jucatori de camp.

In primul meci oficial din acest an, Rapid va evolua sambata, de la ora 11.00, pe terenul celor de la ACS Berceni. Claudiu Velescu va lipsi la acest prim joc din cauza unei suspendari, mijlocasul “ceferistilor” avand patru cartonase galbene la activ.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Gafiţa a semnat pe un sezon"

  1. arotaritei?citi bani isi mai ia ted? lire ?100 lire pe luna…..

  2. la acs berceni o furam cu 3-0……. pana se pune pe picioare gafita, adica pana merge cu semeghin la cateva ture de discoteca sa cunoasca frumusetile patriei de sex feminin, dupa aia ne revenim ……………….

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*