Gafiţa, aşteptat la Rapid

Rapid Suceava sustine maine, cu incepere de la ora 11.00, pe terenul complexului sportiv de la Sfantu Ilie, un ultim meci de verificare inainte de starul sezonului de primavara al Ligii a II-a. Adversar ii va fi concitadina Sporting si nu FCM Dorohoi asa cum era prevazut initial, antrenorul botosanenilor, Vespazian Colban, tinand mortis sa joace meciul la Campulung Moldovenesc, propunere refuzata de “ceferisti”.

Cu ocazia amicalului de maine, in tricoul rapidistilor este asteptat sa debuteze si Cristinel Gafita, un atacant in varsta de 29 de ani care a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Ceahlaul Piatra Neamt si FC Botosani. “Gafita a sustinut in ultima perioada probe de joc la o echipa din Tara Galilor, iar de cateva zile s-a intors in Romania. L-am contactat pentru a veni la noi. Avem nevoie de un varf de careu si cred ca poate fi o solutie”, a precizat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Cu prilejul testului cu Sporting, in randul “ceferistilor” va reveni si Daniel Balan, care a ales sa paraseasca in cele din urma balamucul de la FCU Craiova pentru a se intoarce pe Areni. “Balan este un jucator cu experinta, pe langa care pot creste si tinerii pe care ii avem in lot. A jucat foarte bine in turul campionatului si cu singuranta ne va ajuta in continuare. In plus, odata cu revenirea sa, nu mai trebuie sa improvizam pe postul de fundas dreapta”, a mai spus Ted.

La capitolul absenti, Rapidul nu va conta in meciul de maine pe trei jucatori: Otinel Sighiartau, care are de sustinut un examen la Cluj, Claudiu Velescu, invoit pentru a-si rezolva unele probleme familiale la Galati, si Ionut Dutica, care e accidentat.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

7 Comentarii

  1. Sighiartau e jucatorul Rapidului ? joaca la noi in returul asta ? multumim gazeta sv pentru informatii despre Rapid ! ce am face noi fara gazeta sv ? daca stiti spuneti si noua daca Sighiartau e sau nu e jucatorul rapidului ? multumim si asteptam in continuare stiri proaspete despre sportul sucevean !

  2. bai boschetarule, acesta a jucat in liga 1 la Bistrita si in meciul cu Steaua s-a accidentat f. grav si din fericire si-a revenit si mai poate juca, o sa vedem daca Tudoreanu il tine in lot si daca ne poate ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *